Ostamme autosi

Ostamme jatkuvasti autoja kasvavaan varastoomme. Auton myynti autoliikkeelle on vaivattomin ja luotettavin tapa muuttaa ylimääräiseksi jäänyt auto rahaksi. Lomakkeen täyttämällä laskemme kilpailukykyisen tarjouksen autostasi ja lunastamme mahdollisen loppuvelan rahoitysyhtiöltä.

Olemme erityisen kiinnostuneita taloudellisista ja toimintavarmoista autoista 2 000 – 10 000€ hintaluokassa, mutta voit tarjota myös tämän hintahaitarin ulkopuolelle putoavaa kulkupeliä.

Parhaan hinnan varmistamiseksi otamme huomioon monta asiaa. Tämän vuoksi lomakkeemme on kilpailijoitamme yksityiskohtaisempi. Merkittävimpinä tekijöinä autoissa pidämme ikää- ja kilometrejä vastaavaa kuntoa, malli- ja aluekohtaisia olennaisia varusteita, luotettavaa ja toimintavarmaa tekniikkaa, hyvin dokumentoitua huoltohistoriaa ja kohtuullista mittarilukemaa.

Erikoisautojen mahdollisia korjauskustannuksia ja myyntiaikoja on hyvin vaikea ennakoida tarkasti. Tämän vuoksi emme autoliikkeenä pysty maksamaan niistä hintaa, joka on lähellä mahdollista pyyntihintaa. Toivomme, että otatte tämän huomioon jättäessänne ostotarjouspyyntöä. Esimerkkejä erikoisautoista ovat kaikki luksusluokan autot (M-B S-sarja, BMW 7-Sarja, Lexus GS, jne…). Tähän kategoriaan menevät myös tehokkaimmat versiot pienemmän kokoluokan autoista (M-B AMG, BMW M, Audi RS, jne…).

Myös korjaamattomat tyyppiviat voivat toimia esteenä hyvän tarjouksen antamiselle.

Tarkkaan hinnoitteluun tarvitaan tietoja autosta. Joistakin autoista saamme rekisterinumerolla haettua listan varusteista. Jos toivottu yhteydenottotapa on viestillä, toivomme mahdollisimman kattavasti täytetyn lomakkeen. Puhelimitse voimme näppärästi kysellä hinnoitteluun tarvittavat yksityiskohdat.

  Myy autosi meille

  Kahdet renkaat *

  Huoltokirja *

  Autoon tehty rakenteellisia muutoksia *

  Suomiauto


  Toivottu yhteydenottotapa